Ολοκληρώθηκε η παρουσία της Μικτής Γυναικών Κ15

Ολοκληρώθηκε η παρουσία της Μικτής Γυναικών Κ15

Με το παιχνίδι στη Ρόδο απέναντι στην ΕΠΣ Δωδεκανήσου ολοκληρώθηκε η παρουσία της Μικτής Γυναικών Κ15 της ΕΠΣ Χανίων, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανάπτυξης Γυναικών.

Η ΕΠΣΔ επικράτησε με σκορ 2-0 με γκολ της Καμπουράκη, στο 19’ και στο 30’, εξασφαλίζοντας την πρωτιά στον 8ο όμιλο (8 βαθμοί έναντι 7 των Χανίων) και την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η Μικτή Γυναικών Κ15 της ΕΠΣΧ ολοκλήρωσε την παρουσία της με 2 νίκες επί του Ηρακλείου (4-3 εκτός, 6-2 εντός), μία ισοπαλία (0-0) εντός και μία ήττα εκτός (0-2) με την ΕΠΣ Δωδεκανήσου.

Διαιτητής: Ζαρίδας (Δωδεκανήσου) Βοηθοί: Στεφανάκης – Κασιώτης (Δωδεκανήσου)

ΕΠΣ Δωδεκανήσου (Γιώργος Τριχιάς): Σακκομήτρου,Πιζάνια (63’ Χατζηαντωνίου), Μπρόκου, Κουδούνη, Λία, Παπδοπούλου, Ογουτμέν (36’ Μάρη), Πετρίδη (68’ Κουρκουβή), Καμπουράκη (63’ Γάτη), Γρύλλη, Σβύνου (68’ Διακογεωργίου).

ΕΠΣ Χανίων (Κώστας Βερναδάκης): Μπαλάση, Γαλανάκη (45’ Τσοντάκη), Χατζηγρηγοράκη, Μαρκογιαννάκη, Κλ. Μπατάκη, Μαλαδάκη, Αλμπέρτη, Καπαρού, Τζεμανάκη, Αγγ. Αλιγιζάκη, Φραγκέδη.

Στον πάγκο ήταν και οι Λαδάκη, Ανν. Αλιγιζάκη, Κατσαλή, Τραχανατζή, Γρηγορομιχελάκη, Κουνδουράκη, Ζ. Μπατάκη.

Το τιμ ενισχύθηκε με τη γυμνάστρια Παναγιώτα-Ελενα Μαθιουδάκη και την ιατρό Ελένη Σάμπα, ενώ την αποστολή συνόδευσαν οι Ελένη Κωνσταντίνου, Στέλιος Φουντουλάκης, Σταυρούλα Λεβάκη και Μαρία Λαϊνάκη.