Γιορτή για το πρωτάθλημα Κ14 στις Βουκολιές

Γιορτή για το πρωτάθλημα Κ14 στις Βουκολιές

Με τον ιδανικότερο τρόπο ολοκληρώθηκε η σεζόν στο πρωτάθλημα Κ14 «Δασκαλάκης Νεκτάριος» της ΕΠΣ Χανίων.

Η ΕΠΣΧ με την αρωγή του Δήμου Πλατανιά και των ανθρώπων του Αρη Βουκολιών διοργάνωσε το Final Four του πρωταθλήματος στο γήπεδο Βουκολιών, το Σαββατοκύριακο 18-19 Μαΐου.

Η κερκίδα του γηπέδου γέμισε από κόσμο που παρακολούθησε ενδιαφέροντες αγώνες από τις τέσσερις κορυφαίες – βάσει και της βαθμολογίας του ομίλου τίτλου – ομάδες του πρωταθλήματος.

Τον τίτλο κατέκτησε το Καλτσέτο, επικρατώντας 3-0 του Μινωταύρου, στον τελικό, ενώ την 3η θέση κατέλαβε ο Πανακρωτηριακός, μετά από το 1-0 απέναντι στον Απόλλωνα, στον μικρό τελικό. Πριν από τους δύο αγώνες πραγματοποιήθηκε φιλικός αγώνας παλαιμάχων.

Στους ημιτελικούς του Σαββάτου το Καλτσέτο νίκησε 3-0 τον Απόλλωνα και ο Μινώταυρος 1-0 τον Πανακρωτηριακό.

Η ΕΠΣ Χανίων διά χειρός του Προέδρου Κωνσταντίνου Κωνσταντινίδη παρέδωσε αναμνηστικό έπαθλο στην οικογένεια του αείμνηστου Νεκτάριου Δασκαλάκη, ενώ παρόμοια κίνηση υπήρξε και από τον όμιλο βετεράνων ποδοσφαιριστών Χανίων "Wembley".

Μετά από το τέλος των τελικών ακολούθησαν οι απονομές, με την ΕΠΣ Χανίων να παραδίδει τιμητική πλακέτα στον Δήμαρχο Πλατανιά, κ. Γιάννη Μαλανδράκη, για τη συμβολή στη διοργάνωση.

Στη συνέχεια βραβεύτηκαν οι διαιτητές των τελικών (Νταμαδάκης, Μπαταγκιώνη, Κελαϊδής) και οι τέσσερις ομάδες που συμμετείχαν στο Final Four.

Να σημειωθεί ότι πριν από την έναρξη των αγώνων - όπως και σε όλα τα γήπεδα των τοπικών πρωταθλημάτων - τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του ποδοσφαιριστή του Ικάρου Μουρνιών, Παναγιώτη Γαλεράκη.