Συνάντηση με τον Δήμαρχο Χανίων για τη νέα αγωνιστική περίοδο

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Χανίων για τη νέα αγωνιστική περίοδο

Την Παρασκευή 12 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη συνάντηση στο Δημαρχείο Χανίων ανάμεσα σε εκπροσώπους της ΕΠΣ Χανίων και τον Δήμαρχο Χανίων Παναγιώτη Σημανδηράκη.

Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, παρευρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι Αναστάσιος Αλόγλου, Στέλιος Μιχαηλάκης και Μιχαήλ Καλογριδάκης και από πλευράς ΕΠΣΧ ο Πρόεδρος Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, ο Γενικός Γραμματέας Νίκος Κασιμάτης και ο Ταμίας Αντώνης Καλαμαρίδης. «Παρών» ήταν και ο Μανόλης Καραγιαννάκης, ως πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου και ως μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣΧ.

Εκ μέρους της δημοτικής αρχής υπήρξε ενημέρωση αναφορικά με το έργο της ανακατασκευής του γηπέδου Μοναχής Ελιάς, που θα γίνει με ιδίους πόρους του Δήμου, με την πρόβλεψη ότι μέχρι τον Φεβρουάριο του 2025 θα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες τοποθέτησης νέου χλοοτάπητα, ενώ όπως τονίστηκε θα γίνουν εργασίες συντήρησης των γηπέδων Αγίων Αποστόλων και Καθιανών.

Ο κ. Σημανδηράκης δεσμεύτηκε ότι θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια από πλευράς του Δήμου Χανίων για την εξεύρεση λύσεων στο γηπεδικό ζήτημα που παρουσιάζεται στα ερασιτεχνικά σωματεία, ώστε να κυλήσει ομαλά η νέα αγωνιστική περίοδος.